Înscriere

Înscrierile s-au încheiat!

Vă așteptăm la eveniment!

Pentru a finaliza înscrierea trebuie să aveți plata efectuată. Dovada plăţii trebuie trimisă prin e-mail şi veţi primi ulterior un mesaj de confirmare şi validarea înscrierii la conferinţă.

Taxa de participare

Categorii Taxa (sau echivalentul în lei în ziua plății)
I – Cadre didactice, cadre medicale, cercetători, alţii. 45 €
II – Studenţi* 10 €
III – Studenţi de la facultatea organizatoare** 0 €
Publicare 10 €
* Pentru ca înregistrarea să fie completă, formularele trebuie sa fie însoţite de o dovadă scrisă de la universitatea sau facultatea în care studiezi (ex. copie după carnetul de student valabil);  dacă această dovadă lipseşte, înscrierea nu poate fi validată. Te rugăm să o ataşezi în email alături de dovada de plată.** Toţi studenţii de la facultatea organizatoare trebuie să completeze formularul de înscriere şi să trimită o dovadă scrisă de la facultate (ex. copie după carnetul de student valabil) aici.

Taxa de înscriere include:

Creditarea de către Colegiul Medicilor din România cu puncte EMC.

Categoria I:

  • Acces la discuţiile în plen şi postere, pachetul conferinţei şi documentele, pauzele de cafea/ceai, acces la sesiunile de dezbatere din timpul serilor ştiinţifice (doar pentru non-studenţi), certificat de participare.

Categoria II + III:

  • Acces la discuţiile în plen şi postere, pachetul conferinţei şi documentele, pauzele de cafea/ceai, acces la sesiunile cu masă rotundă (doar pentru studenţi şi cu număr limitat de locuri), certificat de participare.

Taxa de înregistrare NU include:

  • Cazarea
  • Transport
  • Masa de prânz şi seară